5 de gen. 2012

Patrocinadors

Per portar a terme aquesta aventura, necessitem patrocinadors. Així que aquests són els nostres amics, que colaboren en aquesta causa tan noble:

Solidaris 4x4
Associació sense ànim de lucre amb base a Sant Quirze del Vallès, experimentada en el món del motor. Ens ajuda a escollir i proporcionar el vehicle més adequadament inadequat... per a creuar rius mongols entre d'altres...


Auto-Bike Joan Aixalà
El millor taller Citroen a Castellbisbal. Ens proporciona material indispensable (i la seva instal·lació) per a posar el vehicle a punt pel viatge.

Construccions Metàl·liques Montagut
Ferrer i manyà de qualitat. Ubicat a Castellbisbal, ens fabricarà un protector de càrter per al vehicle, protecció clau contra pedres i estils de conducció qüestionables.



Restaurant Scheraid
Asador on es poden degustar les millors carns. Ubicat a Casetllbisbal, ens podria proveir de... carn per anar menjant durant el camí.

Rotulació VF
Empresa especialitzada en la producció de vestuari laboral, brodats, regals d'empresa, equipaments i rotulació en vinils. Ens prepararan la rotulació del vehicle, com els rallys del WRC!



A tots ells els agraïm la seva paciència, ajuda i col·laboració.