3 de gen. 2012

De què va això?

Si tot va be, el proper estiu marxarem des de Barcelona fins a Ulaan Bator en cotxe. L’objectiu serà cobrir els 14.000 km que ens separen les dues ciutats en poc més de tres setmanes, sense assistència, sense road-book, sense gaires diners, sense coneixements de rus, sense ser especialment simpàtics  i en un cotxe que algú va dissenyar per a anar a comprar al Caprabo.

A això se’n diu Mongol Rally, i és una prova que es porta fent des de 2007. Els anglesos que ho organitzen en diuen “charity rally” ja que cada equip, a banda de buscar-se la logística per a fer la ruta, ha d’aportar 1000 pounds a dues ONG’s que treballen en el territori.  A més a més, un cop a Mongòlia, donarem el vehicle en el que farem la ruta per a que sigui subhastat i els beneficis també aniran destinats a les associacions. Per aquest motiu, el vehicle ha de ser, diguem, estúpid, però no pot tenir més de deu anys per a assegurar-ne cert valor final.

És a dir, que la nostra participació aportarà 1.200 € + un vehicle a Amnistia Internacional i al Lotus Children Center de Ulaan Bator. Per tant, ens hem de buscar la vida per a incrementar el capital actual del projecte, que a dia d’avui puja a aproximadament al preu de mercat d’un fetge (nostre) mitjanament sa. Si trobem comprador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada