26 de juny 2012

Cine-filia d'estar per casa


Si us hi fixeu, hem decorat el FiatSeicento, alias Fresnel, amb un estil seixantero, tres barres descentrades i un dorsal rodó. Bàsicament, en honor al director de cinema espès i suec Ingmar Berman.

Ingmar Berman va dirigir "El séptimo sello", on sortia Max Von Sydow, qui va posar la veu a "Vigo", a "Cazafantasmas II", co-interpretada i co-escrita per Dan Aykroyd, també pare de "Blues Brothers (Granujas a todo ritmo)", pel·lícula en la que durant tres segons sortia Carry Fisher, qui per poc es fica al llit amb el seu propi germà fent de princesa Leya "La guerra de las Galaxias", en la que xulo de Hans Solo era interpretat per Harrison Ford, que era l'agent estressat Jack Ryan a "Peligro Inminente", on hi havia un jutge interpretat per Dean Jones, qui fou el pilot del mític VW anomenat Herbie de "Ahí va ese bólido", que estava decorat amb tres barres descentrades i un dorsal rodó.

Resumint: tres barres descentrades i un dorsal rodó en honor de Ingmar Berman (i tot plegat sense necessitat de citar Lindsay Lohan!)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada