31 d’ag. 2012

Moltes gràcies a tots


PM10, Gerard i David, volen agrair a tots els nostres patrocinadors, amics tots, que ens han ajudat i col·laborat desinteressadament per a que la bogeria del nostre projecte Mongol Rally 2012 pogués arribar a bon port, més ben dit, a que PM10 i el petit Seicento, el nostre Fresnel,  arribés des de Catalunya fins a Ulaan Bator, uns pocs 14.000 km més a l’est.
Gràcies a Potarrojos Competició i Solidaris 4x4, sense la seva col·laboració i ajuda no haguéssim pogut adquirir el Fresnel, tot pelat i despullat com el vam adquirir.


Gràcies a Auto-Bike Joan Aixalà de Castellbisbal, sense la seva posta a punt del motor, culata i corretja de distribució,  no haguéssim pogut creuar tots els països sense ni un sol problema de motor.


Gràcies a Sahara 4x4 de Terrassa, sense els seus filtres nous, repàs general i pastilles de fre, no haguéssim pogut frenar davant dels milions de forats d’algunes de les pitjors carreteres del món.


Gràcies a Talleres Mateu Vila de Palau-Solità i Plegamans, sense els seus pneumàtics, bateria i interruptor de ventilador de radiador, no haguéssim pogut arribar a Mongòlia sense ni una sola punxada ni “calentón” (de motor).

 

Gràcies al Restaurant Braseria Scheraid i Construccions Metàl·liques Montagut de Castellbisbal, sense el seu resistent i ben parit tapa-carter ens haguéssim quedat sense oli abans d’arribar a la meitat del viatge.

 
Gràcies a VF Productes Publicitaris de Castellbisbal, sense els seus vinils no haguéssim tingut un dels cotxes més ben decorats del Mongol Rally, i el Fresnel no hagués estat tan encantador als ulls d’un terç del planeta, suportant sense problemes d’adherència condicions meteorològiques extremes, calor asfixiant, fred, pluja i fang.

 

Gràcies a Construccions Iranzo de Castellbisbal, sense els seus Jerry-cans i la seva pala no haguéssim pogut creuar 4 deserts sense cap tipus d’assistència.

 

Gràcies a Elena Pol de Barcelona i Street Closed de Mataró, sense les seves samarretes no haguéssim pogut creuar amb certa facilitat algunes de les fronteres més sòrdides del planeta.


   Gràcies al gabinet de premsa Singular Press, sense els quals no hi hauria hagut accés a l'entrevista a TV2, a presència a mitjans escrits (veure secció "premsa")  ni hauriem tingut un espai propi a la Festa Major de Terrassa on vam gaudir de l'acte de sortida.



Un cop més, moltes gràcies de part d’en Fresnel també!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada